Si voleu contribuir a:

  • Crear una força associativa de gestors de polítiques socials d’habitatge que vetlli per la seva independència gestora i els seus interessos, d’acord amb una correcta interpretació de la Constitució espanyola en matèria d’habitatge.
  • Participar a través de les decisions compartides pels associats en els debats i presa de decisions que vagin encaminades a potenciar les polítiques socials d’habitatge, amb la finalitat que aquestes vagin més enllà de la promoció per la venda o lloguer d’habitatges protegits, cercant noves fórmules que garanteixin el dret constitucional a l’habitatge.
  • Afavorir i coordinar els estudis i accions dels associats per tal de crear un estat d’opinió pública favorable als gestors socials d’habitatge.
  • Organitzar congressos, conferències, jornades d’estudi, i promoure informes o estudis tècnics, per tal de facilitar l’intercanvi i transmissió de coneixements i orientacions pràctiques congruents amb les finalitats de l’associació.
  • Estudiar críticament, des del punt de vista tècnic i professional, les iniciatives legislatives i les accions polítiques que puguin atemptar al dret a l’habitatge de la ciutadania, i informar-ne a la societat.

Podeu demanar associar-vos a GHS Catalunya, tot complimentant el formulari: Estic interessat en rebre nformació ampliada dels requisits per a associar-se a GHS


He llegit i accepto Política de privacitat
captcha

 

GHS Catalunya utilitzarà aquestes dades internament i per proporcionar informació pública general sobre les empreses associades. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), teniu dret a consultar, rectificar i cancel·lar les dades personals proporcionades.