logo

ENTITATS ASSOCIADES DE GHS GUARDONADES AMB ELS WORLD HABITAT AWARDS

L’entitat catalana Sostre Cívic i la Unitat Antidesnonaments (SIPHO) de l’Ajuntament de Barcelona han sigut reconegudes en els World Habitat Awards.

Sostre Cívic ha rebut un dels premis en la categoria de plata per impulsar una alternativa ètica i sostenible al model tradicional de propietat privada en un context de crisi d’accés a l’habitatge.

D’altra banda, el Servei d’Intervenció en situacions de  Pèrdua de l’Habitatge i/ Ocupacions (SIPHO) de Barcelona ha estat reconegut amb el guardó de bronze. El SIPHO, que s’encarrega de mitjançar entre els jutjats, les propietats immobiliàries i les famílies en situació de vulnerabilitat, aborda cada setmana entre 50 i 60 casos, el 90% dels quals s’aconsegueixen suspendre.

Els World Habitat Awards són els premis de referència en el camp de l’habitatge i tenen com a objectiu reconèixer projectes i programes «innovadors, excepcionals i revolucionaris de tot el món relacionats amb el sector». Els organitzen conjuntament l’ONG World Habitat i l’agència de les Nacions Unides ONU-Hàbitat.

Al 2019 fou guardonada la també associada de GHS, a través de Cohabitac, Fundació Hàbitat3.

Més informació en els següents enllaços:

https://sostrecivic.coop/sostre-civic-reconeguda-amb-el-premi-plata-dhabitatge-de-les-nacions-unides/

https://ajuntament.barcelona.cat/gracia/ca/noticia/la-unitat-antidesnonaments-municipal-reconeguda-internacionalment_1241493

https://world-habitat.org/world-habitat-awards/winners-and-finalists/#findProject

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *