logo

GHS EN EL BNEW: L’INNOVACIÓ EN L’HABITATGE SOCIAL

GHS participarà en la Barcelona New Economy Week (BNEW) que enguany celebrarà la seva tercera edició del 3 al 6 d’octubre de 2022 a Barcelona. L’esdeveniment híbrid B2B – 100% professional – creat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona centrarà aquesta edició en les oportunitats de la nova economia.

La Jornada Innovació en l’Habitatge Social tindrà lloc el dia 4 d’Octubre. A la jornada hi participaran com a ponents Juan Carlos Álvarez Cortizo, Managing Director de Asset Management de Servihabitat, Javier Burón, Gerent d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona i Sorcha Edwards, Secretaria General de Housing Europe.

L’habitatge social té l’objectiu principal de cobrir la necessitat del dret a l’habitatge. En tractar-se d’un dret bàsic, el sector històricament s’ha centrat en poder aconseguir la màxima cobertura amb la màxima eficiència. En els últims anys i sense abandonar aquest objectiu principal, s’ha anat afegint en la promoció i en la gestió unes certes innovacions per a continuar garantint aquesta màxima cobertura i eficiència. Innovacions en disseny, en la producció, en els usos dels habitatges i els seus espais, en fórmules jurídiques d’ús i gestió, o en noves formes de col·laboració públic-privades-social, són exemples d’innovacions que hem vist i experimentat recentment. Com pot continuar innovant el sector de l’habitatge social en el futur?

BNEW 2022 se celebrarà al DFactory Barcelona, el principal node d’indústria 4.0 del sud d’Europa, impulsat pel CZFB i situat a la Zona Franca de Barcelona, i comptarà amb set verticals, tots sota el denominador comú de la nova economia. Respecte a l’edició anterior, repeteixen Real Estate, Digital Industry, Sustainability, Mobility, Talent i Experience, nou nom per al BNEW City, que permetrà continuar donant visibilitat a tota l’oferta d’oci que ofereix Barcelona. A més, s’incorpora com a nou vertical el BNEW Invest, que arriba per a explorar les noves tendències d’inversió, oferint una perspectiva dels riscos i oportunitats que planteja l’economia post pandèmia tant per a les grans empreses com per a les pimes a Europa, Amèrica Llatina, els Estats Units, Àfrica i Mitjà Orient.

En aquesta tercera edició, BNEW reunirà 600 speakers, donant lloc a 180 hores de contingut distribuïdes en 130 panells, debats i sessions. Així mateix, hi haurà 400 empreses participants i més de 12.000 assistents als set verticals que se celebraran de manera paral·lela.

Tota la informació sobre la Jornada aquí

GHS us convida, amb el següent enllaç, a seguir tot el contingut digitalment.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *