logo

GHS INICIA PRIMERA RONDA DE TROBADES AMB ELS GRUPS POLÍTICS

La setmana del 20 de febrer es va iniciar la primera ronda de trobades amb els diferents grups polítics per tal d’acostar les necessitats del sector de l’Habitatge Social a l’agenda política.
Essent enguany un any electoral a l’administració local i estatal, des de GHS hem iniciat contactes amb els grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya, per poder tenir una primera trobada amb el responsable de la temàtica d’habitatge amb la intenció de poder traslladar la nostra visió de les necessitats del sector de l’habitatge social i assequible, i poder conèixer els plantejaments polítics dels diferents grups. Al mateix temps podrem conèixer de primera mà les orientacions i iniciatives polítiques dels diferents grups polítics envers la temàtica de l’habitatge social i assequible.
Volem oferir un espai de reflexió tècnica i professional compartit amb els diferents responsables polítics, tot posant al centre el dret a l’habitatge i les polítiques i eines necessàries per afavorir-ho, establint d’aquesta manera una línia de comunicació fluida amb els diferents grups polítics per crear sinergies i estratègies orientades a beneficiar al sector de l’habitatge social.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *