logo

JORNADA ONLINE – INTENSITATS POST-COVID

JORNADA ONLINE – INTENSITATS POST-COVID

Dijous, 2 de juliol de 10.00h. a 11.30h.

En aquesta jornada compartirem amb diferents experts tres aspectes relacionats amb els canvis i la transformació provocada per la pandèmia:

Bretxa digital

Si bé es parla de que per algunes generacions la bretxa digital s’ha reduït, és probable que per alguns usuaris de l’habitatge social acostumats a la gestió presencial i a una falta de recursos tecnològics, aquesta distància sigui ara més gran. A la vegada que això pot suposar una re-direcció de la nostra activitat per facilitar nous processos.

Comptarem amb Jordi Serratosa, Coordinador de M4Social i Borja Ramon, Gestor TiC en Fundació Foment de l’Habitatge Social

Canvis socials i econòmics

La crisi econòmica a la que ens enfrontem pot generar, si no ho està fent ja, canvis importants en els perfils dels nostres usuaris i de la societat en general. Apareixeran nous usuaris que han perdut el seu poder adquisitiu, així com podem trobar famílies que surten de la nostra capacitat de gestió.

L¡encarregat de conduir-nos en aquest tema serà Xavier Mauri, Director General Fundació Hàbitat3

L’ús de l’habitatge

Els immobles han passat de ser el lloc on anem a descansar a convertir-se en la nostra guarida, l’espai on estem més temps, on tenim seguretat amb respecte l’entorn i on treballem en alguns casos. Un ús més elevat tant de les llars com dels espais comuns.

Aportarà la seva visió Juan Carlos Melero, Director de Serveis Tècnics de l’IMHAB-Ajuntament de Barcelona

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *