logo

JORNADA ONLINE INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES: GESTIÓ DE L’HABITATGE SOCIAL DURANT I POST-COVID – 11 de juny de 2020

JORNADA ONLINE

INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES: GESTIÓ DE L’HABITATGE SOCIAL DURANT I POST-COVID

Dijous, 11 de juny de 10.00h a 11.30h.

Una jornada exclusiva pels socis i les sòcies de la GHS Catalunya on poder compartir experiències derivades de la situació de pandèmia i confinament.

En format de «micròfon obert», desenvoluparem la jornada al voltant de 4 grans temes:

1.- La gestió actual i a futur de les quotes de lloguer.
Quins tipus de moratòries s’han hagut de fer i amb quins temps de retorn s’està treballant? Ha crescut la morositat? S’estan fent les mateixes polítiques amb els habitatges pels locals i pels pàrquings?

2.- L’evolució a la gestió i relació amb els usuaris i els demandants d’ajudes.
S’han produït canvis en la relació? Com estan gestionant la relació i les diferents situacions les oficies locals d’habitatge? Quines noves activitats s’han incorporat a les oficines i/o a l’atenció als usuaris i persones demandants?

3.- Reptes en els que actualment esteu treballant.
Tant  la durada de la situació, com les estratègies i l’operativa que s’han posat en marxar arrel de la COVID-19, han comportat plantejaments de nous reptes a l’organització? Són més operatius o estratègics? Quin és l’escenari amb el que esteu treballant pels propers mesos?

4.- I per últim, ens agradaria parlar de quina ha estat la transformació més gran, o més disruptiva, que s’ha produït a les vostres organitzacions.
Més enllà del teletreball, les persones i les organitzacions han tingut que adaptar eines, procediments i la forma de relacionar-se entre els equips. Compartir quin és el canvi amb més transcendència, o quins canvis ha provocat que a partir d’ara les coses es facin de forma diferent inclús passada la pandèmia.

Podeu fer les inscripcions en aquest enllaç. El termini d’inscripcions finalitza el 9 de juny de 2020.

Un dia abans rebreu l’enllaç a l’adreça electrònica amb la que us heu inscrit per poder accedir a la plataforma Zoom des de la que es farà la jornada.

 

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *