logo

JORNADA ONLINE – Gestió en entorns d’alta incertesa: VUCA  i l’habitatge social – 18 de juny de 2020

JORNADA ONLINE
Gestió en entorns d’alta incertesa: VUCA  i l’habitatge social

Dijous, 18 de juny de 12.00h a 13.00h

 

Abans de la pandèmia provocada per la COVID-19, ja es parlava d’un entorn d’incertesa, que amb les sigles VUCA (volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat), es plantejava la combinació d’unes característiques, que en el seu conjunt, caracteritzen el tipus d’algunes condicions i situacions difícils.

És evident que les condicions actuals han fet variar la visió sobre aquesta definició, que sens dubte ha evolucionat donat les noves situacions tant internes com externes que ha provocat la situació, i com aquest escenari té a veure amb la gestió actual i a futur de l’habitatge social.

Per conduir-nos en aquesta reflexió comptarem amb la participació de Nacho Julià, que desenvoluparà una presentació sobre el tema, per acte seguit deixar un espai pel diàleg.

Nacho Julià és Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, PDD per IESE i Diplomat en Gestió de Recursos Humans i Relacions Industrials per la Barcelona School of Management-Universitat Pompeu Fabra. Senior Certified Professional per la SHRM (Society for Human Resources Management). És Coach Certificat per la ICF. Certificat per Human Synergistics en Organisational Culture Inventory® i Organisational Effectiveness Inventory®. Professor de la Barcelona School of Management-Universitat Pompeu Fabra del programa executiu Direcció Estratègica del Talent, Màster de Màrqueting Directe i del Màster Màrqueting Directe i Digital.

Ha dirigit projectes durant més de 20 anys de talent management i consultoria d’eficiència organitzativa. A l’actualitat és Soci-Director a MANUM CONSULTING GROUP.

Jornada oberta i d’especial interès per persones que estan treballant en entorns d’alta complexitat actual: direcció i gerència, comandaments intermedis, així com persones de les oficines locals d’habitatge, tècniques i càrrec polític.

Podeu fer la inscripció des d’aquest enllaç. El termini d’inscripcions finalitza el 16 de juny de 2020.

Un dia abans rebreu l’enllaç a l’adreça electrònica amb la que us heu inscrit per poder accedir a la plataforma Zoom des de la que es farà la jornada.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *