logo

La Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes. La perspectiva des de l’habitatge social.

Resum de la jornada tècnica

Amb motiu per part de la Generalitat de Catalunya de l’aprovació de la Llei 11/2020, del 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, el 3 de febrer vam organitzar aquesta jornada tècnica online amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Des del punt de vista dels gestors d’habitatge social, tot i que els contractes de lloguer d’immobles de protecció oficial estan exclosos, hi ha diferents aspectes de la llei que afecten directament la nostra activitat.

En aquesta jornada vam poder conèixer de primera mà i directament des dels responsables de la matèria, els diferents aspectes més rellevants de la llei, com per exemple la construcció de l’índex o certs temes interpretatius.

L’agenda va suscitar l’interès d’una elevada assistència, i després de la benvinguda per part de la Lídia Guillén Simón, presidenta de la GHS Catalunya, va intervenir Jaume Fornt Paradell, Director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, fent una introducció sobre la mateixa llei i el que ha implicat per l’agència la seva aprovació.

Xavier Roig Zabaleta, Director de Sistemes d’Informació i Atenció Ciutadana de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, va utilitzar la pròpia web per explicar amb detall la construcció de l’índex. Així com Alícia Rius Porta, Directora dels Serveis de la mateixa Agència, va descriure una sèrie de temes interpretatius de la llei.

La jornada tècnica, que va estar moderada per Javier Martínez, gerent de la GHS Catalunya, va finalitzar amb un torn de preguntes realitzades pels participants i les darrers opinions i aportacions per part dels ponents.

Aquí podeu veure el vídeo amb la part introductòria de la jornada tècnica. El contingut total de la jornada és exclusiu per a les empreses i organitzacions associades a la GHS Catalunya.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *