logo

PREMIS AVS 2023

Oberta la convocatòria de la novena edició dels PREMIS AVS 2023 A LES BONES PRÀCTIQUES DELS GESTORS PÚBLICS D’HABITATGE I SÒL, la finalitat dels quals és premiar les millors pràctiques en favor de l’habitatge social i la seva administració, edificació sostenible en obra nova, innovació social en relació amb les persones, rehabilitació sostenible d’edificis, rehabilitació d’edificis patrimonials, regeneració urbana integrada i gestió dels serveis públics.


Aquestes bones pràctiques, a favor de l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, així com la seva contribució a satisfer les necessitats d’habitatge i facilitar el seu accés a totes les persones que el necessitin, amb especial atenció als col·lectius amb majors dificultats d’accés al mercat immobiliari.

A finals de desembre es va obrir el període de presentació de candidatures per part dels organismes o persones jurídiques públiques i entitats privades sense ànim de lucre del sector de l’habitatge social.
El període d’inscripció als premis finalitzarà el 6 de febrer de 2023. Per a obtenir informació més detallada sobre les inscripcions, consulta les Bases dels Premis AVS 2023 i documentació de suport a la inscripció.


Es poden consultar les obres presentades de les edicions anteriors dels Premis AVS.

Tota la informació aquí

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *