logo

PRESENTACIÓ ESPAI PROMOVEM (DIBA) I CONVOCATÒRIA NEXT GENERATION (AHC)

Javier Martínez, Gerent de GHS, va participar en la sessió informativa que l’Oficina d’Habitatge va celebrar el passat 28 de juny: “El suport al món local per a la provisió d’habitatge assequible. Presentació Espai Promovem (DIBA) i convocatòria Next Generation (AHC)”.

D’aquesta manera, des de l’Oficina d’habitatge es dona impuls per activar la promoció d’obra nova sobre solars municipals destinats a ús residencial però no edificats, tot aprofitant l’oportunitat que ofereix la convocatòria per part de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya del Programa d’ajuts a la construcció d’habitatges en arrendament social en edificis energèticament eficients, convocatòria finançada per la Unió Europea amb fons Next Generation EU.

L’objectiu principal de la sessió era donar a conèixer als ens locals un nou recurs de suport tècnic que es posa a la seva disposició en el marc del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona: l’»Espai Promovem: impuls per a la promoció d’obra nova i gran rehabilitació”. Un suport que busca afavorir l’intercanvi i transferència de coneixement en el procés de promoció i construcció sobre sòl de titularitat pública d’habitatges d’obra nova socials o assequibles (licitació, projecte d’obra,…).

La sessió, que va comptar amb una setantena d’assistents, es va estructurar en tres blocs: Una primera part d’explicació dels detalls del recurs Espai Promovem, que va anar a càrrec de personal de la pròpia Oficina d’Habitatge de la Diputació. A continuació es va explicar els detalls de la convocatòria del Programa de promoció d’habitatge social, que va anar a càrrec de l’Eva Gundin, responsable de suport en matèria d’urbanisme de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *